چگونه تاریخچه Google Location را مشاهده و حذف کنیم؟

تلفن همراه تقریبا همیشه همراهماست، قابلیت موقیت‌یابی گوشی‌های هومشند بسیار جالب و در مواقعی جهت پیداکردن مسیر و یا یافتن محل در نقشه به کمک ما می‌آید، گوشی‌های اندروید مجهز به نقشه گوگل می‌باشد که این عملیات موقعیت یابی را بخوبی انجام میدهد، نکته‌ای که در اینجا باید بدانیم این است که در این گوشی‌ها هنگام تنظیم گزینه‌ موقعیت یابی سوالی راجع به اجازه دسترسی گوگل و برنامه‌های مرتبط گوگل به داده‌های مکان یابی شما می‌باشد که در صورت پاسخ مثبت علاوه بر استفاده از موقعیت شما در برنامه‌های گوگل یک تاریخچه از محل حرکت و موقعیت یابی گوشی در سرور‌های گوگل ذخیره می‌‌شود!! بله با نگاهی به نشانی Google Maps Location history می‌توانید این تاریخچه را مشاهده و ببنید که گوشی‌شما چه اطلاعی مکانی را در اکانت گوگل شما ذخیره کرده است، این ابزار میتواند مفید باشد و شما مسیر‌ها و محل‌های که رفت و آمد کرده اید را روی نقشه ببنید و در صورت سفر‌های بین شهری و بین المملی یک تاریخچه کامل از مسافت و محل‌های که رفته‌اید ببنید، با نگاهی دقیق شاید یک حراس هم در شما ایجاد شود بله حریم خصوصی!!

آیا حریم خصوصی ما با این سرویس از بین می‌رود؟ آیا این اطلاع امن و خصوصی می‌ماند؟ و چندین سوال دیگر در ذهن ما نمایان می شود، خوشبختانه گوگل علاوه بر امکان مشاهده تاریخچه قابلیت حذف و همچنین غیر فعال کردن قابلیت ذخیره تاریخچه موقعیت شما را دارد.

location-history

برای مشاهده ابتدا به حساب کاربری گوگل وارد شود و به نشانی Google Maps Location history بروید

اگر از زبان فارسی استفاده کنید تقویم میلادی در سمت راست میبینید که میتوانید روز مورد نظر را انتخاب کنید، همچنین میتوانید یک بازه زمانی چند روز مانند (۱ روز ، ۲روز، ۵ روز، تا ۳۰  روز) انتخاب کنید

سپس گوگل در صورت وجود اصلاعات مکانی در تاریخ انتخاب شده آنرا را لیت کرده و بر روی نقشه گوگل نمایش میدهد، محل‌ها با نقطه بر روی نقشه نمایش داده می شود و با خط قرمز به یهم دیگر وصل شده اند، با کلیک بر روی هر نقطه زمان و نشانی محل و همچنین میزان دقت با یک دایره نمایش داده می‌شود.2013-12-20_224913 گزنیه‌های زیرین تقویم کاملا مشخص است و امکان نمایش جزئیات ساعت و محل، امکان خروجی گرفتن به فایلKML ،حذف سابقه بازه زمانی ، حذف کلیه سابقه را  به ما  میدهد

2013-12-20_230431جهت غیر فعال کردن کلی این سرویس:
در سمت چپ بر روی چرخ دنده کلیک کرده و تنظیمات تاریخچه را انتخاب کنید2013-12-20_231018در این صفحه علاوه بر توضیح حریم خصوصی که گوگل خود را ملزم به اجرای آن میدارد می توانید وضعیت فعال(Enabled) و یا غیر فعال(Disable) بودن را انتخاب و ذخیره کنید

2013-12-20_231208توجه کنید غیر فعال کردن این سرویس باعث حذف اطلاعات قبلی نمیگردد و جهت حذف باید بصورت دستی در صفحه اصلی حذف همه سابقه را انجام دهید

 نمونه اصلاعات این سرویس

درباره امیر فدائیان

امير فدائيان هستم.در اين وبلاگ علاوه بر اينكه دفترچه ياداشتي براي خودم هست ،مطالبي در مورد نرم‌افزار ،اينترنت ،تلفن همراه و ... منتشر ميكنم.

حتما ببینید

چگونه بروزرسان خودکار ویندوز ۱۰ را غیرفعال کنیم

ویندوز ۱۰ به صورتی طراحی شده که به شکل خودکار بروزرسان‌های مهم و بروزرسان‌های روزانه را …